Säsongen 2014/15, vad händer?

Nu har äntligen nästa säsong så sakta börjat formas, och jag har återigen lyckan att få vara med om massa spännande projekt! Exakta tider och datum hittar du i min kalender.

Inför akt 2. Den fina orkestern! För två år sedan gjorde jag tillsammans med Svante Thuresson, Rigmor Gustafsson, Gunhild Carling, Dalasinfoniettan och Mathias Algotsson trio den årliga fyrverkerikonserten på Dalhalla. I år har jag fått förtroendet igen! Artister i år blir Louise Hoffsten, Magnus Tingsek och Janne Åström. Mer info hittar du här: http://www.dalhalla.se/evenemang/fyrverkerikonsert/

bob hundI början på september äntrar legendariska Bob Hund Malmö Opera för en tillställning utöver det vanliga! Jag leder Malmö Operaorkester igenom denna unika tillställning som kommer att genomsyra hela operabyggnaden den dagen! http://www.malmoopera.se/forestallningar/bob-hund

Malmö Symfoniorkester har en ny satsning på att bjuda in artister från andra genrer – MSOpops. Jag ska leda två av konserterna. Under hösten möter Nina Persson (sångerska bl a i The Cardigans och A Camp) orkestern, och efter nyår är det dags för magiskt möte mellan Magnus Tingsek, Lisa Miskovsky och orkestern. Detta ska bli så oerhört kul! Klicka här för mer info om konserten med Nina Persson, eller klicka här för mer info om konserten med Tingsek och Miskovsky.

The Feeling Of Going - Skånes dansteater på Malmö Opera.Senare på våren 2015 har min älskade föreställning The Feeling Of Going nypremiär på Malmö Opera! Jag rekommenderar dock starkt att du köper biljett redan nu, det kommer att bli slutsålt! Biljetter: http://www.malmoopera.se/forestallningar/the-feeling-of-going

Säsongen 14/15 innehåller så mycket mer än detta, jag uppdaterar så fort saker är klara och offentliga. Inte minst mitt eget projekt som jag driver (under arbetsnamnet Four First Songs). Det blir en fantastisk säsong, det känner jag på mig!

Dirigent, KonserterInga kommentarer