Musik-goofar #1

Det e ju så kul när det blir fel. O ibland undrar man verkligen om de över huvud taget uppmärksammat felet. O ifall de tycker att det är lika kul som jag… O så e det alla grejer som man stör sig på. Detta tänkte jag samla här i nån slags ny serie. O huruvida det blir ett inlägg eller tusen återstår väl att se, nybakad bloggare som man är…

Jag har stört mig i åratal på när SF (svensk filmindustri) bytte ljud-logga. Varför varför VARFÖR är den avslutande synth-pukan en liten sekund för låg??

Tacka vet jag den gamla goa 80tals-versionen m synthtrummor som får Harold Faltermeyer (ni vet, Mr Top Gun-theme) att dreggla. OBS! Med rättstämd puka i slutet.

Internet-klipp, Musik-goofar1 Kommentar
  • Jesper Karlqvist

    Ska man vara ärlig, och det ska man, så har jag tyckt att något låtit konstigt med den nya. Men jag har inte riktigt kunnat säga vad det var.

    Sen kommer du och förklarar. Och jag inser direkt. Jag gillar också den gamla bättre. Speciellt ljudet precis när det första vertikala strecket växer från botten av skärmen till toppen. Då vet man att det är dags för Jönssonligan eller nåt!